Vi vann!!

I går fick vi ett brev där det stod att vi var inbjudna till ett möte med Kai, hotellets ägare ( En trevlig Skotte) klockan 13.00 i receptionen. OK? När vi kom dit fick vi veta att vi var ett par av de 10 par som vunnit ett pris! I söndags när vi var på hotellets Party night med middag och underhållning pratade Kai om att han skulle dela ut ett pris till 10 av oss par som deltog under kvällen. Vi trodde väl inte att vi skulle vinna heller! Men han drog vårt rumsnummer och vi vann!! Ok, vi visste inte direkt vad vi vunnit och om det var någon hake, denna Kai äger nämligen massa hotell Världen över tydligen och pratade om hotellnätter och gratis boende ? MEN i går fick vi vårt " pris" ! Ett Premier Card! E och han satt och pratade och jag uppfattade hälften men vi har alltså vunnit 7 dagar ( En veckas GRATIS BOENDE på något hotell som finns i hela 13 olika länder/platser!) Så från i går på mötet när han skrev under kortet så har vi 18 månader på oss att utnyttja detta kort med 7 gratis dagar på hotell i följande ställen: Australinen, Indien, Thailand, Bali, Wales, Malta, Portugal, Kanarieöarna, Spanien, Hongkong, mm.. !! VI VANN!!men det skulle ta 45 dagar och registreras på nått sätt så vi vet inte än om vi kan uttnyttja det under denna resa eller vad det blir men det var ju roligt att vi vann! Annars har man ju en veckas semester fixat nästa år eller i alla fall boendet! Lite typiskt att det inte gällde direkt då vi ska till Sydney hade det ju varit perfekt! Men Kai är en riktigt bra snubbe alltså! =)
I dag blev det poolen på förmiddagen men sen kom regnet! Så det blev en lång lunch på restaurangen vid havet, det är ju lika varmt och klibbigt trots regnet här! 
Nu softar vi på rummet och snart ska vi packa våra väskor igen! I morgon checkat vi ut från detta hotell och tar en taxi tillbaka till Kuta! Lite mer shopping och manikyl innan vi åker tillbaka till OZ på måndag och det är ju lite mer fart och fläkt i staden Kuta än på detta resort så det blir bra att avsluta vår Bali tid där vi började. Och gissa vilket hotell det blir!? Japp, "The 101 Legian" ! Det nya, fräscha hotellet vi bodde på första veckan! Känns bra!!

Nu har regnet äntligen upphört och vi sitter på altanen utanfört vårt rum, här är gången ner till havet och poolen.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0