Nu är det snart tomt...

Nu har vi kört klart de sista möblerna och kartonger... lite fix kvar att greja med sen är det våra väskor kvar som vi ska "bo" i nu en vecka..I kväll tar vi in på hotell! puh.. det är jobbigt att flytta...

Tack för all hjälp!!!

Tack Jimmy och Hoffa för all hjälp under dagen!!!
Tack mamma för all hjälp med körning och bärhjälp av kartonger, grejer och tavlor och för att vi får fylla Vinden med våra saker! =) Tack Mia och Ulf för plats att förvara vår soffa på! Tack till Svärföräldrarna för att vi får förvara alla möbler på stugans vind! Tack för att vi även får förvara möbler på E:s farmor och farfars stugas vind och tack för lånet av bilar!!( vi har ju sålt våra bilar..) TACK!

Nu håller vi på att tömma vår lägenhet...


Alla kartoger är packade, alla möbler flyttade till vinden på E:s föräldrars stuga. Sen ska vi köra soffan till Mias garage... sen mer kartonger till mammas vindsförråd...... men nu är det snart tomt.. vi sover här i natt på två madrasser, sen lite fix imorgon fm innan besiktningen. sen i morgon, puh.........då tar vi in en natt på hotell i stan......kommer att sakna vår fina, härliga lägenhet...

Längtar till Värmen, Solen, Stranden och havet nu...


G Examensarbete

Så här stod det på "min student sida" i dag på Karlstads Universitet !!!!!!!!! Ett G som jag verkligen kämpat för i många veckor och det känns så bra och skönt! Att man kan bli så glad för bokstaven, G ! Men nu är jag verkligen klar med mina kurser, min utbildning och skolan! Så nu är det bara ett examensbevis som ska komma på posten! Åh va härlig känsla, nu ska jag fortsätta packa och längta till vår resa och semester!!!

Allt blir sålt och allt går bra!

Nu i helgen sålde vi även E:s bil och med en bra vinst, så nu har E fått låna bil för att fixa hans sista jobb vecka i Oslo! Han har även lyckats sälja sin säng i Oslo så stackaren sover på madrass denna vecka.. Men oj vad allt har gått bra att sälja och ge bort och fixa! Nu är även pengarna ( till Australienska dollar) beställda på Forex att hämta ut nästa vecka och adressändringarna klara. Våra visum, biljetter, internationellt körkort för E och passen ligger och väntar, så ja, packningen kvar sen att tömma vår lägenhet med hjälp av Hoff och J på söndag! Sen får städfirman fixa städningen och sedan till banken på tisdagen den 1e och få pengar och lämna nykeln till köparen.

Så här ser min vardag ut denna sista vecka i lägenheten!

Mina vänner och klasskompisar har fått jobb, söker jobb, ska ha bebis eller har andra viktiga saker att ta hand om och jag, ja jag PACKAR! Sista veckan i vår kära lägenhet och det är en hel del att packa och stuva, då vi ska få plats i ett förråd med alla kartonger, alla möbler på en vind och soffan i ett garage.. Så denna vecka fullt upp med att packa!

En härlig och minnesvärd dag!


I går tog jag min examen som Förskollärare och det var en härlig dag! Fick massa tulpaner och fina presenter av nära och kära. Avslutningscermonin var högtidlig och jag kunde känna mig stolt! Kommer sakna några goa och härliga kurskompisar och vänner! Färdig med skolan, men början på ett härligt och utvecklande yrke som förskollärare! En god middags buffe med mina nära och kära och dagen var fullbordad! Tack alla för en minnesvärd dag! KRAM

   

21 Januari 2011!

Nu har jag lämnat in mitt examensarbete efter några ändringar och nu kan jag verkligen ANDAS och fira min examensdag! I dag blir jag nämligen nyexaminerad Förskollärare! Det känns så härligt och gött att vara klar med skolan!!!

Nu kan jag andas...

I dag har jag haft min opponering och jag kände i morse att nu kommer min DOM! men det gick bra, det gick bättre än jag hoppats på och mycket positiv kritik fick jag. Det var små saker som behöver förtydligas eller förklaras men det ska jag fixa! jag ska kämpa nu med de sista så jag kan skicka in mitt examensarbete sen innan fredag klockan 17. För då har jag avslutningscermoni och är efter det Förskollärare! Så nu gäller det att fixa det sista, sedan bara vänta på betyg som jag hoppas jag hinner få innan planet lyfter! Men nu kan jag andas... i kväll blir det ett glas vin!

Om två veckor lämnar vi vår kära lägenhet..

Måndagen den 31e januari lämnar vi vår kära lägenhet, då tömmer vi de sista kartongerna och sedan tar vi in på hotell med varsinn väska en natt. Sen tisdagen den 1:e kommer städfirman och städar lägenheten, Vi har möte på banken med köparen och får pengar och lämnar nyckeln...det kommer att kännas jobbigt och tomt...men det finns som sagt fler lägenheter och både kvarnberget och Karlstad finns ju kvar.Men jag kommer sakna vår fina,härliga lägenhet. Sen blir det att sova några nätter hos E:s föräldrar och min mamma. Sängplats finns det alltid men just känslan av att inte ha något hem kommer kännas konstigt...

Kom på att jag snart tar examen!

Tiden går fort, åren går fort och januari går fort!.. jag kom på att jag faktiskt tar examen snart!! Jag har snart läst klart mina tre och ett halv år till förskollärare och på fredag är jag färdig examinerad förskollärare! Känns så skönt och jag känner mig färdig med skolan nu och verkligen redo för arbetslivet! I mitt kommande yrke blir man aldrig klar eller färdig, man utvecklas och man lär, faktiskt så lär man sig mycket av alla härliga barn!
Denna helg har jag än så länge träffat goa bus H, tjejen på 2 år, söta lilla T, tjejen på 1 månad och två veckor, Spralliga härliga B, killen som är nybliven 7 åring ! och tittat på en liten nyfödd 2 dagars bebis tjej!
Barn är unika, barn är kompetenta och barn är härliga på alla sätt och vis!
Så snart väntar arbetslivet som förskollärare, MEN först vår härliga långresa! :)


Australien är STORT!

Vi ska åka till Australien, JA, vi ska åka den 8 feb, JA, men vi ska INTE åka till den sidan där vattnet härjar och översvämningarna är förödande, vi ska åka till ANDRA sidan Australien, till PERTH och där är det ingen fara för översvämningen som härjar på andra sidan landet.


Nu kan jag pusta ut....

Nu har jag lämnat in mitt Examensarbete.... nu kan jag bara vänta på min opponering den 18 januari, sedan garanterat ändra, lägga till, fördjupa... men just nu kan ja pusta ut... många långa veckor av slit, hårt arbete, frustration och ångest.. men samtidigt har det varit intressant, lärorikt och utvecklande! Nu är jag "klar"!

Tänder ett ljus för min pappa som skulle ha fyllt år i dag...


Om en månad!!

I dag är det EN månad kvar... tills vi lyfter med planet från Stockholm och åker mot Australien och Perth!! Det börjar närma sig och vi längtar nu efter värmen och solen och med spänning på vår livs resa!
Några härliga bilder att längta till i Perth!  
 Det är spännande, nervöst och lite skrämmande och lämna allt och resa iväg så lång tid...!

Nu snö och kallt och snart sand och varmt !

 
Båda två är härliga bilder,
men längtar nu mer efter sanden och värmen!
                     

Januari kommer gå fort!

Nu är det 2011 och januari kommer att gå fort, examensarbetet ska bli klart, packa och flytta våra saker lite i taget, examen och färdig förskollärare, flytta ur lägenheten, (städfirman får fixa flyttstädningen) , mera vaccin, packa resväskan,( för minst ett halv år!)  bo en vecka, i en väska hos våra föräldrar lite här och där, sälja bilen, umgås och träffa familj och vänner!! Det kommer att gå fort tills tisdagen den 8 feb då vi flyger i väg på vår resa!

Längtar efter sol och värmen nu!

RSS 2.0