Tvättade kläder, fotmassage och Manikyr !!

Första natten på ett nytt hotell ( även om vi bott här förut, så är de nytt rum och ny våning) så sover vi alltid lite oroligt men sängen var lika skön som vi kom i håg den och vi sov i alla fall! Efter frukosten gick vi till Poolen på taket! Känns bra att vara här igen! Och det har hänt en hel del eftersom det är ett nyöppnat hotell så ser man hela tiden processen av nya saker och saker som blir klart. Poolen var lika härlig som vi tyckte senast och det blev en lat dag där. Sen gick vi och hämtade våra kläder som vi lämnade in i går kväll för tvätt! Vardagslyx här! I kväll fick jag äntligen i mig lite vanlig mat, en köttbit som var mycket god, nu har magen lite och jobba med i alla fall men smärtan är kvar magen... I kväll tog vi oss en timmes spa behandling! E tog fotmassage och jag Manikyr och målning av naglarna! Så skönt och det gäller att passa på här på Bali, i OZ blir priserna som hemma. Så en fotmassage, 1 h/ 35 svenska kr! och en Manikyr och målning av naglarna kostade 70 svenska kr! Men den unga tjejen som gjorde fotmassage på E, var allt bra generad!! =) hon satt och små log och tittade på honom så han till slut också blev generd tror ja! Hon var typ 14 år, helt söt! ( Hon påminde lite om vår söta Tanja som vi saknar! Och givetvis saknar vi hennes lillbror, E`s gudson Junior ( Benjamin) SÅ Anna el Hoffski: - skicka kort på barnen till oss!!
Nu sitter vi i lobbyn med avslappnande fötter, händer och målade nagar och E tar en öl, för jag tror han börjar bli nervös för nått....han ska nämligen på en 7 timmars sittning i morgon...!


Tillbaka vid samma pool och samma stol som sist! Känns bra!

Ett efterlängtat dopp i poolen!

Denna gång rosa med blommor! ( E var lika imponerad denna gång att tjejen MÅLADE på blommorna! =)  


Kommentarer
Postat av: Sara

Vilka fantastiska bilder du visar.. Helt overkligt att du är på andra sidan jorden.. men ni verkar ha det riktigt bra o vet du.. vi vänner finns här och väntar på dig när du kommer hem <3 pok Sara

2011-05-07 @ 21:28:15
URL: http://gums.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0