SYDNEY med NY KAMERA!

I dag efter vi checkat ut från motellet åkte vi och köpte mig en ny kamera! Kan ju inte resa runt och inte ha en fungerande kamera och sladd! Hittade en enkel vanlig svart digitalkamera för 500 svenska kronor fast med ännu bättre megapixel och zoom även om den var billigare än den "gamla" knappt två år..kamera som sladden gått sönder.. och det som var roligt var att den andra kameran som är köpt i Sverige hade bara engelsk meny men denna som jag köpte i Australien i dag, hade meny även på Svenska! lite komiskt! Det blev som sagt ingen värsting kamera, med tanke på vart vi åker torsdagen den 26 maj....hihihi
I alla fall mycket bil i dag också och många timmar att köra. Vi stannade till i staden Newcastle för en lunch och vi var även uppe i ett kyrktorn på en enormt stor gammal kyrka och såg ut över hela hamnen och staden Newcastle, många trappsteg.. 
Klockan 17.30 i kväll kom vi fram till vårt mål: Staden SYDNEY! De var länge sen jag sett E så nervös som när vi skulle köra in i staden och alla filer på motorvägen, alla skyltar och alla bilar och mörkt. MEN vi kom upp på rätt gata direkt!! Helt otroligt utan varken karta eller GPS så visste E att han skulle köra över bron in i Sydney sen en gata under bron och efter den gatan skulle vårt boende ligga och vi kom rätt fast de kändes som vi kört vilse. Så vi bor mitt i centrum av staden!! Kan inte bli bättre och mer centralt. " Mint resort apartment, Napoleon on Kent" heter det och vi fick en fin lägenhet med allt det man behöver, så här ska vi bo nu 6 nätter och se och upptäcka staden Sydney. Det känns bra att vara här nu, men vi är slitna efter många timmar i bilen så i kväll blev det en pizza på stan och sedan har vi packat upp och gjort oss lite hemma i lägenheten. I morgon tidigt lämnar vi tillbaka bilen sen blir det att gå runt i staden och min nya kamera lär gå varm!! Trevlig helg på er!  
 
Första bilden tagen med den nya kameran i morse innan vi fortsatte vår roadtrip!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0