Nu är vi framme och på plats!

Det blev några timmar på flygplatsen i Sydney men vi försökte sova, surfa på internet och få i oss lite mat sen checkade vi in och flyget kom i väg i rätt tid och vi sov hela vägen, det tog 1 timme och 40 minuter så vi sov! Sen taxi ut till Guldkustens långa strand och " Surfers paradise" och lägenhetshotellet " Enderley Gardens". Lägenheten är en tvåa och helt ok med fullt utrustat kök och badrum med tvättmaskin. Enkelt men vanlig Australien standard som vi haft förut. Så här ska vi bo en vecka nu och uppleva Guldkusten! Men i dag är vi helt slut så vi fick i oss lite käk i kväll och handlade det nödvändigaste till frkosten. Nu är klockan 20.40 och vi är så trötta, så hoppas vi sover en bra natt här! Internet verkar segt här men hoppas det blir bättre och i morgon lär kameran gå varm!!
Här är tidsskillnaden 8 timmar, så vi ligger 8 timmar FÖRE er hemma i Sverige så det får vi tänka på när vi hörs över skype, msn och telefon med er hemma! Men vi är framme och på plats!

Här är det skillnad på grader och när vi landade i Australien så frös vi!! ca 23 grader så vi har väl lika som er hemma i Sverige nu nästan men för oss som gått i flipflop och tunna kläder var det kallt och i dag hade vi jympaskor och långarmad men frös ändå.. de tar ett tag innan man ställer om sig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0