En dyr snurrande lunch på 309 meters höjd!

Efter besöket hos läkaren har vi strosat runt på stan, känt av staden och det är lite höst känsla i dag i luften. Bruna stora höstlöv på marken och ca 20 grader varmt och solen har tittat fram lite då och då men det är ändå skönt ute! Vi tog en tur till " SYDNEY TOWER" och där åkte vi hissen upp till toppen och en restaurang som snurrar!! Japp, helt sant. där bokade vi in oss på en lunchbuffe! Vi fick ett bord med den enorma utsikten över Sydney stad på 309 meters höjd!! Och hela stället snurrar.. så till en början va de nästan lite illamåendekänsla men sen "glömde" man bort det och gick och plockade mat och åt och vi njöt av utsikten över staden och det var en annorlunda upplevelse men helt klart värt den dyra lunchen för utsikten vi fick! Vi satt där länge, åt och njöt av utsikten över staden.
Vi tog sedan en promenad längst vattnet och i den botaniska trädgården och en enorm park. Längst ut på udden satt vi i solen som tittat fram och såg ut över vattnet. operahuset, bron och staden. Det är många brudpar här överallt som tar kort i parkerna, vid bron, vid vattnet och operahuset. I går såg vi 5 olika brudpar med följen som tar kort lite överallt. Och i dag på udden när vi satt i gräset kom helt plötsligt ett brudpar med massa tärnor och bestman och massa fotografer och började fota framför oss! ok ? och alla japaner i närheten började ta kort  ( alltså turisterna!) =) gud ja skämdes nästan för alla turister som tog kort, men brudparet stod bara där och låg åt alla, sen kom det ännu ett brudpar som började plåtas framför vattnet med operahuset i bakgrunden så vi var omringade av bröllopspar! Lite kul att se faktiskt, de var så fina så! Sen gick vi tillbaka inåt staden och hemåt.
Nu har vi käkat tacos och kollar Australiens" Dancing with the stars"(vårt Lets dance!) snart blir det film och slappa, lite hängig av medicinen..

Sydney Tower!

Utsikten över staden och operahuset syns det lite av!

Eftersom stället snurrade så hade vi ju hela tiden olika saker att titta på som utsikt , men varje gång ja skulle gå tillbaka från buffen till bordet så gick ja fel! =)

Här står jag! Innan det stod brudparen här! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0