Bussen som blev en båt längst surfers paradise!

I dag har vi gått runt på stan, fikat och haft det gott i solen. Fast när man kommer i skuggan blir det kyligt alltså, det märks att de har vinter här, el ja deras vinter är ju som vår svenska sommar! Men det är friskt och skönt! Vi ville se vattnet i dag, det går vatten kanaler genom staden här, så havet på ena sidan centrum och kanaler med vatten på andra sidan. Vi hoppade på en buss, " Aquaduck" en öppen buss som går genom staden för att sedan bli en båt! och åka på kanalen längst staden! Det var härligt att komma ut på en båttur och se staden från vatten och lite häftigt att först åka på vägen för att helt plötsligt åka ner i vattet och åka båt på vattnet! Kul grej!
Annars har vi mest haft en lugn dag och kollat in staden och dess härliga atmosfär! Skillnaden från Perth och här på Guldkusten och i Surfers paradise är att detta är ju verkligen en stad för turisterna och en " sommarstad" så det är en skön stämning med alla blandningar man kan tänka sig, shorts och flipflop eller vinterstövlar och skinnjacka på folk! Så man vet som sagt inte om det är sommar, vinter, varmt el kallt! Men vi trivs. I kväll blir hemlagad Spagetti och Köttfärssås, mums! Sen filmkväll med Popcornmys! Skönt med en vardag. Trevlig helg på er!

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej på er, hoppas ni har det skönt och att ni börjar få hemlängtan snart... Vi skulle bli gladare än gladast om ni kom till oss på midsommarafton =) antar att det kanske blir svårt men som sagt va kul det skulle va!!! sovplats finns ju SÅKLART!!! kom hem nu me er!! Kolla in min blogg så får ni se huset vi köpt! Johan hälsar till er! stor kram från värmländska blekfisarna till austrailenska pepparkakorna

2011-05-13 @ 22:17:25
URL: http://lindaslyx.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0