Vädret i Hongkong kan skifta väldigt snabbt mellan sol-regn och sol!

Solen sken och vi tog med våra böcker och gick till poolen, lika bra att passa på att softa vid poolen nu sista dagen på detta hotell. I morgon åker vi vidare till ett annat hotell för de sista dagarna i Hongkong stad.
Vi låg och läste och solen stekte, vi badade och solade men helt plötsligt fylldes hela himlen med moln och regnet kom snabbt! Jaha, upp på rummet och det började ösregna.. vad gör man då ? Vi tog en tur till det som blivit ett "favvohak" i denna stad Starbucks eller "starboxan" som E säger! Där kan man fly regnet men även komma undan hettan en stund då det är riktigt svalt och nästan kallt på Starbucks runt om i Hongkong, vet inte hur många olika Starbucks vi suttit på i denna stad men vi gillar det! Sen efter en lunch på stan kom ännu mer regn så tillbaka till hotellet då. Vi ska väl börja packa lite i eftermiddag för att i morgon checka ut från detta hotell och åka vidare till en annan statsdel i Hongkong några dagar. Nu skiner solen igen så vädret kan skifta väldigt snabbt som sagt! Men det blir nog en tur ner till hotellets pub en stund och sen packa vidare..
 Först sol och poolhäng på förmiddagen!
Sen kom regnet så då blev det en tur till vårt "favvohak" Starbucks!
Sol-regn och sen sol igen! Hotellet med poolen där uppe på lobbyns tak och där under ligger hotellets pub som vi ska gå till nu en sväng, då det visst regnar igen ser jag nu..

Grattis till E`syster Karin som fyller 24 år i dag!! Hoppas du har det bra hemma i London och att solen skiner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0