Sista dagen i Hongkong!

Solen lyste även i dag när vi vaknade och det är ju kanon då vi tänkt ha en riktig slappdag denna sista dag i Hongkong. Vi har packat på förmiddagen och nu gäller det att det finns plats i våra väskor då shoppingen i Kina kommer bli billig!! Sen tog vi en tur upp till poolen på taket och simmade, solade och hade det bara gött!
Nu ska vi snart ut på stan en sista gång och käka någon god middag och känna av Hongkong stämmningen för sista gången. Vi hoppas verkligen det riktiga Kina som de säger och Peking är lika bra som Hongkong men det bästa med Hongkong " Det Engelska" kommer vi nog sakna i Peking, men jag hoppas verkligen vi gör oss förstådda och förstår så vi får med oss så mycket av Peking och Kina det bara går på de 10 dagarna vi är där och att få uppleva Kinesiska muren, Himmelska fridens torg, Den förbjudna staden och massa billig shopping är ju ett måste!!!

Det sista doppet i en utomhuspool under solen på bra länge!

Slappdagar med en bra bok i solen är inte slut än då sommaren bara börjat hemma i Sverige, men vid en härlig pool och tropisk värme kommer nog dröja..

Mot Kina i morgon !

Detta hotell ska vi bo på i Kina under våra dagar i Peking!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0