Singapore Flygplats mitt i natten..

Nu sitter vi på flygplatsen i Singapore. Klockan är midnatt och vi har suttit här ett tag. Allt har gått bra med flyget från Cairns till Darwin sen väntade vi där några timmar och sen flyget mot Singapore.. fått våra väskor och ingen övervikt! Det är bra konstigt med alla tidszoner och att man kanske flyger på papper 3 timmar men det blir 5 timmar på klockan man flyger eller att klockan helt plötsligt är 6 timmars tidsskillnad i stället för 8 timmar osv.. blir lite förrvirrande.. men vi kom fram och vi kom in i Singapore fast vi är ju kvar på flygplatsen.. så flyget mot Hongkong lyfter i morgon onsdag 06.50 deras tid ( 6 timmar före svensk tid) så nu sitter vi här.. har ätit och ska leta upp något lugnare ställe att försöka sova på en stund, kommer bli en lång natt och nu har vi varit i gång sedan 11 i morse då vi åkte från hotellet i Cairns och det var över 12 timmar sen så lite slitna och trötta är vi och det bränner i ögonlocken.. så en skön stol el bänk att blunda på en stund hoppas vi på snart.. Denna flygplats i Singapore är enorm!!
Ja hör av mig från Hongkong om jag lyckas på tag på ett internet till våra datorer annars blir det kinatecken på hotellets dator! =) spännande hur det ska gå!
Tänk att i morgon eller snart (för oss) är det den 8 juni och det är 4 månader sedan vi åkte från Karlstad och började vår resa!

Grattis till Jimmys son, Wille som fyller 4 ÅR i morgon den 8 Juni! Grattis från Oss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0