Nu har vi landat!!!!!!


Hej! Klockan 01.15 I natt, Oz tid landade vi efter en låång flygtur!! Allt har gått bra! Det tog oss 20 minuter!!! sen satt vi i en taxi! Behövde inte visa våra visum ens..! och ingen drog av mina träknappar på tröjan ja packat ner.. =) Bara att visa passn och inta landet!
E fick sitt benutrymme till sist, turen mellan London-Dubai blev nått knas så då satt vi på vanliga platser, men de 6 timmarna gick bra, sen från Dubai-Perth satt vi 11 timmar med gott benutrymme, gratis dricka ( som E upptäckte efter 8 timmar då han tog sin första gin! ) Annars har allt gått bra! Massa film blev det, sov mycket och åt gott under den långa flygturen. Allt gick så smidigt så vi undrade vad som kunde gå fel. Vi fick till och med våra väskor direkt!
MEN när vi kom till hotellet som vi skulle sova på några timmar vid flygplatsen fanns ingen bokning i vårt namn..hm.. fick vinka in en taxi som körde oss till ett öppet motell...så trötta....sov några timmar där till i morse. Annars är vi nu på plats!!! Vi är i Australien, helt otroligt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0