Roadtrip, böjda träd och snö...

Roadtrip: I dag har vi suttit i bilen som vi hyrt mestadels från 8-16 då vi kört 70mil uppåt längst kusten! Tur med AC i bilen som sagt och bilen, en grön "Holden barina" fast Opel på svenska =) är helt okej att åka i så det har gått bra. E har snus abstinens så han har haft en pappersnäsduk bit under läppen hela dagen när han kört.. ska tydligen vara bra istället för snusen... hm vet inte om det funkar men han blev lugn...
På vägen har vi stannat till och kollat in alla träd här som är böjda! Tydligen har vinden format dem så de är böjda, ser väldigt roligt ut faktiskt! Vi stannade till vid en sjö som kallas PINK LAKE! Japp, sjön är ROSA!!! När rätt ljus ligger på är sjön rosa... det har någonting med allt salt att göra som finns i sjön som gör att det i vissa ljus blir rosa vatten! På grund av torkan nu var det inte lika mycket vatten som vanligt i sjön men en nyans av rosa kunde vi allt se.. rätt coolt faktiskt! Saltet såg ut som massa snö...!! ( Bilder finns på resdagboken)

Nu är vi i Kalbarri, en kuststad med världens jobbigaste flugor som hela tiden ska vara i ansiktet!!! Här är det ännu varmare än Perth... 36 grader när vi kom vid 16 tiden till Hotellet...så gissa om det var gött att det fanns pool här! Det finns även en bubbelpool så där låg vi ett bra tag! Annars är inte Kalbarri så stort, plus att det är söndag och allt stängt, så det blev en promenad ner till en pub där vi fick mat och dryck nu i kväll, men flugorna är för hemska!!


Ett BÖJT träd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0