Massor av sand och massor av stenar!

I dag lämnade vi Geraldton och åkte söderut längst kusten och havet. Första seevärdheten var massor av Sanddynor! Mitt bland naturen och all grönska var det massa sand och häftiga sanddynor som E var tvungen att springa upp på och glida ner.. och jag satte mig i sanden på de enorma sanddynorna! Häftigt!
Sen kom vi till " Pinnacle dessert" en seevärdhet som var större än vi kunnat tro! En "bilsafari" tur på 4 km var det bland massor av stenar som naturen format i en öken av sand! Så otroligt häftigt och det var oändligt med stenar! Så det blev mycket sand och stenar i dag och i dag är det varmt. 40 GRADER när vi började köra i morse men de blev lite svalare ju längre söderut vi kom.. Det blev ca 30 mil i dag också och TACK för AC i bilen! nu har vi nått målet för i kväll. Kuststaden eller hålan.. Lancelin. Vi bor nu en natt på " Lancelin beach hotell" Så ett dopp i havet blev det när vi kom fram i eftermiddags och en middag på hotellet i kväll, finns inte mycket mer att se o göra här! Vi ska se Stockholm- Båstad nu med Peter Magnusson, tacka vet vi internet så vi kan se svensk tv!
E tar sin SISTA snus i kväll och han har än så läänge " sugit" på den tre timmar...
I morgon åker vi mot Perth/ Fremantle igen och lämnar bilen och avslutar vår roadtrip, Mot nya äventyr i morgon eftermiddag med båt till en ö...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0