" Just Go with it" !

I dag har vi inte gjort så mycket alls på förmiddagen, grejat lite i "hemmet" och fixat vid datorn... börjat sett över packningen om det är nått som är dags att slänga, rensa bort el vad som behövs inhandlas. Det var mulet här på förmiddagen så efter en lätt lunch gick vi till city och köpte en kaffe och Juice och satte oss på en bänk! Alltså det är en upplevelse att sitta på en bänk i stan på någon av gågatorna och kolla in folk och underhållare som uppträder på gatorna! Så där kan man lätt sitta ett bra tag! Sen gick vi på BIO! Det var biotisdag tydligen med bra priser så i i dag såg vi " Min låtsas fru" , den nya med Adam Sandler och Jennifer Aniston, " Just Go with it" orginaltitel och den var så kanon bra och roligt! En riktig MYS film som man blir glad av!
När vi kom ut från bion var klockan över 7 och mörkt och nu behövs (nästan) tröja vissa kvällar här kände vi när vi gick "hemåt" och vi fick några droppar regn på oss i kväll.

I dag blev allt klart!!! OM EN VECKA LÄMNAR VI PERTH!
 Nästa tisdag går flyget, hit !! Till BALI!! Vi har fixat flyg till Bali och här i KUTA på detta hotell ska vi bo första veckan! Det ska bli så härligt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0