En vanlig dag i Perth stad!

I dag tog vi en promenad till stan igen, satte oss med en kaffe och Juice i solen och kollade folk! Det är riktigt mycket folk och en salig blandning av folk man ser en förmiddag på stan! I dag köpte jag en turiskt souvenir från Oz! En Känguru mjukisdjur! =) Måste ju ha en grej som kopplas till Australien och vår resa!
Annars har vi gått längst swan river, vattnet och bara ägnat dagen åt att VA! Det är rätt skönt att bara va och strosa runt i staden faktiskt.
Nu under kvällen ska vi försöka få ett flyg från Bali, man får inte komma in i landet om man inte har en retur biljett därifrån så vi kollar flyg till nästa land och destination. Vi kollar in vår Världskarta på väggen och kollar in vilket land det blir nästa gång. Men först BALI en månad på tisdag kväll!

I morgon 9.45 kommer en buss och hämtar oss, för en heldags vintur, denna gång till Swan Valley, vinprovning, ölprovning, choklad och ostprovningar, så en heldag väntar med massa gott !
   (En känguru och kängurubebis får följa med oss under vår fortsatta resa och vi satte oss i gräset förut vid vattnet och att bara kolla på alla skyskrapor i stan är mäktigt tycker jag! )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0