En påskafton på Bali!

I dag har det varit väldigt varmt, visst "bara " 33 grader , jämfört med upp till 38 som vi kunde ha i Perth men här är det så fuktigt och hög luftfuktighet så det har varit varmt i dag! Så i dag har vi legat vid poolen! Solat, läst, simmat och haft det väldigt gött! Solstolarna och nya poolhanddukar varje morgon gillar vi!
I dag när vi gick för att käka lunch så gjorde vi nått som vi länge väntat på att kunna göra! Vi tog med vår tvätt, en påse med massa kläder, alltså här finns inga tvätterier som man tvättar själv som i OZ, här lämnar man IN sin tvätt och hämtar den dagen därpå! Det kostade 40 svenska kronor och då hämtar vi det i morgon, rent, torr och vikt och klart! Kan också kallas vardagslyx tycker jag! Poolen igen på eftermiddagen och det är bra gött alltså att bara slappa vid poolen med en bra bok! Staden Kuta känns som de inte är mer att se än shopping, alla matställen,pubbar, hotell och stranden. och vi går gatan upp och ner varje dag häri Kuta, så det riktiga Bali har vi nog inte sett än, det blir när vi åker till andra ställen och städer på ön. Så resten av tiden på detta hotell blir nog mest poolen alltså! Så bra hotell och poolområde och allt är nytt och frächt! Hur många hotell har en rulltrappa i entrèn upp till lobbyn liksom !? Det har detta hotell! =)
 Min dag: En solstol, en bra bok, vatten och solglasögon!
I kväll gick vi till ett mysigt ställe " Nero Bali, Restaurant & bar " och åt en riktigt god tvårättersmiddag med dryck, kostade oss 200 svenska kronor för allt och det var riktigt bra och god mat! Så igen, Bali är billigt!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0