"Det naturliga fönstret", mäktiga klippor och ännu mer FLUGOR!

I dag lämnade vi hotellet och åkte till Kalbarris "national park". Vägen in i själva parken var 35 km lång och vägen var "skumpig" och bara öken sand så hastigheten var ca 40 km i timmen så det tog ett bra tag och att köra fast där hade inte varit kul alltså.. i dag har det varit 37 grader varmt, ökensand och massa flugor som är överallt!! Men till slut kom vi fram till dagens seevärdhet och det mäktigaste! " Det naturliga fönstret" Bergklippor som formats som ett stort fönster och utsikt över berg och dalar! Det var så mäktigt och fint, MEN flugorna här är så jobbiga! Alltså det är över 100 flugor överallt på en så fort man går ut ur bilen! Men vi bet i hop trots flugorna och värmen och tog några fantastiska kort i dag! ( kommer mera på bilddagboken)
Sen åkte vi vidare till Kalbarris klippor och " Island Rock" så mäktigt berg ute i vattnet som havet format! Så enormt mäktiga klippor och fin utsikt det finns alltså!! Trots flugorna var detta en dag fullt av mäktiga intryck och enorma utsikter och platser!! 
Nu är vi i en ny stad, Geraldton, ytterligare en liten kuststad och det blev 20 mil i bilen i dag för att komma hit, och nu bor vi på Best Western hotell för en natt och det var skönt att simma i poolen när vi kom fram efter denna dag med värme och flugor uppe i bergen! E har två "snusar" kvar nu.... får se hur detta kommer gå..


" Det naturliga fönstret" Sååå MÄKTIG utsikt!!!

Här sitter jag i det naturliga fönstret!

E`s rygg - Detta är några av de flugor vi hade på oss hela tiden så fort vi gick ur bilen! Det jobbigaste var när de skulle in i näsa, öron och munnen.. Snacka om att vi fick vifta och springa i bland...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0