BALI är billigt och vardagslyx!

I dag vaknade vi hyfsat trötta efter resan och lite sömn i natt men vilken skön säng! stora härliga kuddar och fluffigt täcke! Vi åt en god frukost på hotellet och detta hotell öppnade tydligen för två veckor sedan! Allt är inte klart än men det är riktigt fint och lite lyx känsla fast ändå enkelt och billigt. Poolen ligger på taket på hotellet och utsikt över staden, Kuta. Efter frukost tog vi en promenad för att få känsla för staden och Kuta. Mycket bilar, vespor och mopeder som kör som galningar på smala gator, massor av shopping stånd blandat med restauranger, pubbar, spa och massage ställen och tatueringsställen. Överallt är det folk som frågar oss om vi vill ha taxi, massage, köpa kläder, solglasögon, få nagelvård, köpa klockor, mat, de frågar och tjatar på en tills man säger nej! Oki, första intrycket, klarar vi detta!? , stressen och tjatet från folket ? men en vecka ska vi bo här i Kuta och sedan ska vi vidare på ön till andra ställen. Vi har en fördel av att vi är bruna så de tror vi varit här länge och säger man nej tack och ler är de helt okej och de slutar tjata men de vill sälja allt och erbjuda tjänster. Men vi shoppade lite i dag, billiga kläder och väskor och E kollade tatueringsställen så de blir de nog framöver för han. De är billigt med lokal öl och maten. Vi satte oss på en pub och E beställde in den lokala ölen, helt ok! Det är varmt, 30 grader och mestaldels sol men de är regnperiod här nu, så de kan komma regn . Men i dag har det varit varmt och luftfuktigheten här är hög så det är en klibbig varm känsla hela tiden! Vi gick till stranden och kollade in den berömda Kuta beach, där vågorna är höga för alla surfars paradis! På stranden var de som hyenor med att erbjuda massage, fotvård, sälja kläder igen osv.. Vi gick efter lunch tillbaka till hotellet och kollade in poolen.  När vi kom till poolen kom de direkt med handdukar till våra solstolar och de serverade oss öl som vi fick till E`s glädje dricka I poolen! Vi solade och badade en bra stund och njöt!
Sen tog vi en promenad på stan igen och unnade oss fotvård! Peeling, skrubb, filning och massage! De var skönt att få lite vardagslyx! Jag fick även mina tånaglar målade och jag fick även manikyl med ny färg på naglarna! LYX! Det kommer de bli mer av vill jag lova!
I kväll när vi satt på en bar och tog en öl innan maten kom folk fram och frågade om vi ville köpa knark !!! av olika de slag ( urch och fy )och även viagra!!! haha, herregud man kan köpa allt här på gatan tydligen! Så det kommer bli påfrestande och många NEJ TACK men de gäller att bara gå och säga i från när de ska sälja och försöka med allt. MEN måste bara säga en sak,vi åt en vanlig enkel middag i kväll, en rätt var och dryck,70 svenska kronor! Så de tycker vi är bra! =) Valutan här är ju i tusen och miljonlopp här, så vår middag kostade 100 000 IDR! ( ca 70 svenska kr) Så vårt hotell tex kostar 3,8 miljoner för en vecka.. och är i svenska ca 3000 kr! Så de är lite rolig valuta alltså! Nu regnar de ute.. fast bara lite och de är fortfarande 30 grader. Det är samma tid som i OZ här så vi ligger 6 timmar före er hemma i Sverige nu eftersom ni nu har sommartid. Nu ska vi försöka packa upp våra kläder och saker !


Kuta beach

Vårt hotell, ser ni poolen på taket!? där låg vi och tittade ut över gatan och staden.

Poolen, här blir det några lata dagar i solen under veckan!

Fotvårds lyx!

Balis lokala öl, 15 kr för en flaska på 75 ml! Helt ok!


Kommentarer
Postat av: Dina

Låter fantastiskt, jag vill vara där nu.

2011-04-21 @ 11:05:02
URL: http://massage-i-stockholm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0